Intervistë ekskluzive me Haki Abazin

Intervistë ekskluzive me Haki Abazin

Këtë të diele në Drejtësia në Kosovë, që transmetohet në ora 21:00 në RTK, ndiqeni intervistën ekskluzive me Hasan Abazin, të burgosurin e fundit politik në Sërbi.

Si ishte përvoja me ndejt në dhomën e burgut të Vranjes ku ishin 15 të burgosur e 9 krevatë? Cilët shqiptarë tjerë ka gjasa që mund të arrestohen nëse shkojnë në Serbi? Sa shqiptarë janë të shënuar si ‘dëshmitar’ të akuzës për shpijunazh ndaj NATO-s?

Derisa deputetët evropian Kacin e Kukan kanë dërguar letër publike për lirimin e Hasan Abazit, si është e mundur që qeveria e Kosovës në asnjë deklaratë publike nuk e përmend Abazin dhe nuk dërgon letër publike nëpër institucione ndërkombtare?  

Çfarë bën djali i Hasan Abazit kur njëri prej avokatëve serb e telefonon duke i kërku 20 mijë euro haraq për me ia lëshu babën në liri?

Ndiqini intervistat me Hasan e Haki Abazin në Drejtësia në Kosovë, këtë të dielë në 21:00 dhe repriza të nesërmen në mesditë. 

Comments: (0)